MUSIKKFEST

Musikkfest Bergen er et gratis arrangement der musikkmiljøet i Bergen og Hordaland hylles.

Musikkfest Bergen, tidligere kjent som “Musikkens dag” gjennoppstod i Bergen i 2014. Det ble holdt 36 konserter fra 5 scener midt i byen.

Konseptet er inspirert av den franske Fête de la Musique som startet i 1982 og arrangeres i mer enn 100 land verden over.

I 2016 setter vi opp tre utendørs scener: Zachen (uteserveringen), Taket, Apollon og Inside på dagtid. Det hele avsluttes med et kveldsarrangement for deltagende musikere, bransjen og publikum, på Ole Bull scene.

img0005
“Musikkfest Bergen 2014 var fantastisk! Arrangørene var veldig profesjonelle, og jeg følte meg veldig godt ivaretatt. Sol og sommer i Bergen. Lyd, lys og scene var helt topp. Backstage var bra med pølsefest til sultne artister. God promotering før, under og etter arrangementet. Jeg spilte konserter på dagtid og kveld (Festplassen og Kvarteret) i beste sendetid for både unge og voksne. Musikkfest Bergen skal ha tommel opp for å booke up&coming band, men også mer etablerte lokale artister, og sørget for et variert konsertprogram. Det er litt av en dugnad alle har fått til her, jeg er virkelig imponert!”
Myrna Braza